Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012




Αγιασμός και εγκαίνια του νέου βρεφικού τμήματος στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Πατρών-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Κοινωνία

Παρόντες στην τελετή ήσαν ο Δήμαρχος Γιάννης Δημαράς και η αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Αθηνά Πατρώνη

10/10/2012 14:10



Αγιασμός και εγκαίνια του νέου βρεφικού τμήματος στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Πατρών-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Παρόντες στην τελετή ήσαν ο Δήμαρχος Γιάννης Δημαράς και η αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Αθηνά Πατρώνη
Αγιασμός πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα Τετάρτη 10 Οκτωβρίου το πρωί στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Πατρών παράλληλα με τα εγκαίνια του νέου Βρεφικού Τμήματος.
Καθότι είναι ο μοναδικός δημοτικός παιδικός σταθμός στην περιοχή που φιλοξενεί βρέφη, το Δημοτικό Βρεφοκομείο δημιούργησε ένα καινούριο τμήμα, με σύγχρονα παιχνίδια και παιδικά επιπλάκια, ζωηρά χρώματα στους τοίχους, κατάλληλα διαμορφωμένο για βρέφη και νήπια προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των δημοτών της Πάτρας.
Τον Αγιασμό τέλεσε ο αρχιμανδρίτης π. Γερβάσιος Χριστοδουλόπουλος από την ενορία του ιερού ναού Παντοκράτορος, ο οποίος και εκπροσώπησε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο μεταφέροντας τις ευχές και ευλογίες του Σεβασμιότατου για μία καλή και ευλογημένη χρονιά στο Δημοτικό Βρεφοκομείο της Πάτρας!
Στη τελετή του Αγιασμού παρέστησαν ο Δήμαρχος Πατρέων και Πρόεδρος του Δ.Σ. του Δημοτικού Βρεφοκομείου, Γιάννης Δημαράς που είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στους νέους χώρους εκφράζοντας την ικανοποίηση του για την καλαισθησία και την λειτουργικότητα τους, η Αντιπρόεδρος του Δ.Σ., δημοτική σύμβουλος Αθηνά Πατρώνη, τα μέλη του Δ.Σ. Γρηγόρης Μαρκέτος και Ελένη Σουτέρα καθώς και όλα τα παιδάκια και πολλοί γονείς.
Ο κύριος Δημαράς ευχαρίστησε την Αντιπρόεδρο, την Διευθύντρια και όλο το προσωπικό για τις προσπάθειες που κάνουν να αναβαθμίζουν το Δημοτικό Βρεφοκομείο Πατρών παρόλο τις δύσκολες μέρες της οικονομικής κρίσης που περνάμε.
Οι φωτογραφίες από τα εγκαίνια και τον αγιασμό είναι του φωτογράφου Κωνσταντίνου Αθανασόπουλου.




ΠΗΓΗ.the best .gr