Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Καλοκαιρινή γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς 2012- 2013
Δημοτικό Βρεφοκομείο Πατρών


Η καλοκαιρινή γιορτή έχει γίνει θεσμός στο Δήμο Πατρών καθώς η συμμετοχή γονιών και παιδιών είναι πάντα μεγάλη. Πραγματοποιήθηκε χθες 12/6/2013, στο θεατράκι « ΟΛΠΑ » της Μαρίνας, η καλοκαιρινή γιορτή των παιδιών!
Αρχικά απηύθυνε χαιρετισμό, ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη ,κ.κ.Χρυσοστόμου  , Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης,π. Γερβάσιος Χριστοδουλόπουλος « Σας φέρνω την ευλογία και τους χαιρετισμούς του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη μας. Σας αγαπά και σας ευλογεί όλους. Να έχετε καλή επιτυχία στη γιορτή σας και εσείς καλά μου παιδιά να γίνετε χρήσιμα μέλη της κοινωνίας μας. Να σας χαίρονται οι γονείς σας και οι πρώτες σας δασκάλες». Καλωσόρισμα προς όλους τους παρευρισκόμενους, απηύθυνε και η διευθύντρια του Δημοτικού Βρεφοκομείου κα Κωνσταντινοπούλου Ουρανία, η οποία  ευχαρίστησε θερμά              όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την γιορτή των παιδιών.
Στη γιορτή παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Σιγαλός Γιώργος, η κα    Δροσοπούλου Παναγιώτα, αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Δημοτικού Βρεφοκομείου Πατρών, καθώς και τα μέλη του Δ.Σ., κα Σουτέρα Ελένη, κα Αναστασοπούλου Έλενα, κα Πατρώνη Αθηνά, κα Κεσουδίδου Ιωάννα και η κα  Ιγγλέση Αρίστη. Το πρόγραμμα παρουσίασε η κα. Σεβαστιάδη Ιωάννα.
Τα παιδιά του μετά -βρεφικού τμήματος παρουσίασαν με μεγάλη επιτυχία το θεατρικό με τίτλο ‘ φρούτα και λαχανικά ’, με υπεύθυνες παιδαγωγούς την κα Τζόλα Γεωργία, την κα Κωστοπούλου Αγγελική και την κα Δρακάτου Ελένη. Παρόλο την μικρή ηλικία τους, το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό! Έπειτα τα παιδιά του προ- προνηπίου έπαιξαν ‘ τα ζώα της φάρμας ’, με υπεύθυνες παιδαγωγούς την κα Πάντου Αναστασία, την κα Δήμου Μαρίνα και την κα Πρεβεδούρου Αναστασία. Η προσπάθεια τους αξιόλογη και το αποτέλεσμα εξαίσιο. Γέλασαν με την καρδιά τους, όλοι , μικροί και μεγάλοι. Η λήξη της εορτής δόθηκε από τα παιδιά του προνηπίου.
‘ Η Βούλα η τσιπούρα και οι περιπέτειες της με την θαλασσοπαρέα. Άραγε η πραγματική ομορφιά που να βρίσκεται?’  με υπεύθυνες παιδαγωγούς την κα Σεβαστιάδη Ιωάννα, την κα Μπάδα Σοφία και την κα Μαντζούτσου Ευαγγελία. Ο κόσμος του βυθού εκτυλίχθηκε μπροστά μας! Γοργόνες, χταπόδια, καρχαρίες… όλα υπέροχα, και τα παιδιά πολύ χαρούμενα, αφού στο τέλος μας είπαν « ότι η πραγματική ομορφιά είναι μέσα στη καρδιά και όχι στα αρώματα και στα χρυσαφικά!»
Η ολοκλήρωση της εορτής έγινε από την κα. Δροσοπούλου Παναγιώτα, η οποία κατενθουσιασμένη επαίνεσε την Διευθύντρια και τις δασκάλες για την υπέροχη εορτή που παρουσίασαν. Έδωσε τις ευχές του Δημάρχου κ. Δημαρά Ιωάννη, ο οποίος βρισκόταν σε σημαντική εργασία εκείνη την ώρα και ευχαρίστησε από καρδιάς, εκ μέρους του Δήμου Πατρών, όλους τους χορηγούς της γιορτής.
  1.    Τα μέλη του Δ.Σ. του Δημοτικού Βρεφοκομείου, που αγόρασαν δώρα για τα παιδιά.
  2.     Το ζαχαροπλαστείο ‘ Μιλτιάδης’, που προσέφερε γλυκά στα παιδιά.
  3.    Το ζαχαροπλαστείο ‘ Εντελβάις’ που χάρισε άφθονα παγωτά σε όλους!
  4.   Τον κ. Μαρλαφέκα ‘ Λουξ Α.Β.Ε.Ε.’, για τους χυμούς που κέρασε!

Οι προσφορές άφθονες παρά την κρίση που επικρατεί γύρω μας.



ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!!