Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023

Καλοκαιρινές εκδηλώσεις σχ.έτους 2022-23

 

Ο προαύλιος χώρος του Δημοτικού Βρεφοκομείου Πατρών γέμισε από χρώματα, κίνηση και παιδικά χαμόγελα, στις αποχαιρετιστήριες καλοκαιρινές γιορτές των τμημάτων  Προνηπίου 1,2,3 την Πέμπτη 22/06/23 και 29/06/23. Οι εκδηλώσεις είχαν θέμα «Αφιέρωμα στον Ελληνικό Κινηματογράφο» και «Οι φυλές του κόσμου» αντίστοιχα.

Η οργάνωση της γιορτής των Προνηπίων 1,2 την 22/06/23 έγινε από τους παιδαγωγούς  Ντελιοπάκη Σταυρούλα, Παναγάκη Διονυσία, Πάντο Αναστασία και Τόγια Παναγιώτα και της γιορτής του Προνηπίου 3 την 29/06/23 έγινε από τη νηπιαγωγό Κωνσταντινοπούλου Ουρανία και τους παιδαγωγούς Γκοτσοπούλου Νικολίτσα και Παπαδοπούλου Καλλιόπη με την επιμέλεια των σκηνικών από τις παιδαγωγούς Φραγκισκάτου Γεωργία και Σπανού Βασιλική. Οι εκδηλώσεις ανέδειξαν την παιδαγωγική ποιότητα στην εκπαίδευση που γίνεται καθημερινά με ευθύνη του Δ.Σ. και ιδιαίτερα της Αντιπροέδρου Ελένης Γκανά και της Προϊσταμένης Μαρίας Τριπολιτσιώτη. Στις γιορτές παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Πατρέων και Πρόεδρος του Δ.Σ. Κώστας Πελετίδης, η Αντιπρόεδρος  Ελένη Γκανά και τα μέλη του Δ.Σ.  Σαμούρη Βαγενά Βίβιαν, Τσεκούρα Αικατερίνη, Βακάλογλου Παντελής, Νιάρου Μαρία και Πελεκούδας Δημήτριος.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους παρευρισκόμενους και ολοκληρώνουμε τη σχολική μας χρονιά με την υπόσχεση ότι και την επόμενη θα συνεχιστεί το έργο μας με την ίδια αφοσίωση, ζήλο και ενδιαφέρον. Καλό καλοκαίρι.