Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

1439

ΠΑΤΡΑ: Γιόρτασαν τον ερχομό του καλοκαιριού τα παιδιά του Δημοτικού Βρεφοκομείου-ΦΩΤΟ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 16 Ιουνίου, η καλοκαιρινή γιορτή του Δημοτικού Βρεφοκομείου της Πάτρας.
Η γιορτή ξεκίνησε με χαιρετισμό του Δημάρχου Πατρέων και Πρόεδρο του Δ.Σ. του Δημοτικού Βρεφοκομείου Κώστα Πελετίδη, ο οποίος καλωσόρισε όλους τους καλεσμένους και απεύθυνε χαιρετισμό στους γονείς και στα παιδιά του Δημοτικού Βρεφοκομείου.
Ο Δήμαρχος συνεχάρη το προσωπικό που εργάζεται ευσυνείδητα στο ίδρυμα, τόνισε για μια ακόμα φορά ότι τα παιδιά πρέπει και είναι προτεραιότητα στην πόλη μας και ευχήθηκε καλό καλοκαίρι σε όλους.
Στη γιορτή του Δημοτικού Βρεφοκομείου, παρέστησαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Ανδρέας Αθανασόπουλος η Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Ελένη Γκανά, τα μέλη του Δ.Σ. Ελένη Λέκκα και Βίβιαν Σαμούρη και η Δέσποινα Παπαφιλιπποπούλου.
Το προπρονήπιο παρουσίασε το θεατρικό με τίτλο: «Καλοκαιρινή Φρουτοσαλάτα», εμπνευσμένο από την υγιεινή διατροφή με υπεύθυνη την Σοφία Μπάδα.
Τα μικρότερα παιδιά του μεταβρεφικού  τμήματος διασκέδασαν με ελληνικούς χορούς και τραγούδια με τίτλο: «Ελλάδα –Θάλασσα –Νησιά», με υπεύθυνες τις: Γεωργία Τζόλα και Ελένη Δρακάτου.
Τα παιδιά του προνηπίου παρουσίασαν το θεατρικό δρώμενο: «Καθαρή Θάλασσα» που έδωσε οικολογικά μηνύματα με υπεύθυνη την Ιωάννα Σεβαστιάδη.
Συντονιστές της γιορτής ήταν η προϊσταμένη του Δημοτικού Βρεφοκομείου Πατρών Ουρανία Κωνσταντινοπούλου και οι παιδαγωγοί: Μαρία –Ελένη Κοντογιαννάτου, Νικολέττα Καλογεροπούλου, Γεωργία Γασπαρινάτου, Αγγελική Κωτσοπούλου, Βασιλική Χαραλαμποπούλου
Ευγενία Φωτακοπούλου και Αλεξία Μπαρδάκη.