Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013


Λέξη Κλειδί: κασετίνα στην κατηγορία Projects

6+1 ιδέες για την επιστροφή στα θρανία

Εκτύπωση Write e-mail 05.09.13

back2school_introΉρθε πάλι αυτή η εποχή του χρόνου που μικροί και μεγάλοι ετοιμάζονται να ξεκινήσουν τη σχολική χρονιά! Κι εμείς ψάξαμε και βρήκαμε 6+1 ιδέες για κατασκευές που μπορείς να κάνεις για να προετοιμαστείς καλύτερα για το σχολείο, την σχολή, τη δουλειά κτλ. Για ρίξε μια ματιά!

Άλλαξε τις γόμες σου

Εκτύπωση Write e-mail 13.09.12

makeover_erasersΕίναι κάποιες μέρες που θέλεις κάτι να φτιάξεις, σε τρώνε τα χέρια σου, αλλά δεν θέλεις να αφιερώσεις και πολύ χρόνο. Ε, λοιπόν, αυτό το project που βρήκαμε στο Linesacross.com είναι όμορφο, εύκολο, πολύ πολύ γρήγορο και ταιριάζει και με το θέμα των ημερών που είναι η επιστροφή στα θρανία. Μάζεψε, λοιπόν, τα υλικά σου και ετοιμάσου να αλλάξεις τις γόμες σου!
 

Back to school - Φτιάξε κασετίνα μολύβι

Εκτύπωση Write e-mail 07.09.11

pencilpouchΣε λιγότερο από μια εβδομάδα επιστρέφουν οι μικροί μας φίλοι στα θρανία... μπορεί τα βιβλία τους να μην έχουν βγεί ακόμη, αλλά χωρίς μολύβια και στυλό δεν γίνεται δουλειά! Και που θα μπει όλος αυτός ο απαραίτητος "εξοπλισμός"; Μα φυσικά στην ολοκαίνουργια, υπέροχη, χειροποίητη κασετίνα σε σχήμα μολύβι από το Gwennypenny.com!

Κασετίνα από κορδέλες

Εκτύπωση Write e-mail 30.08.11

kasetina-kordelaΔεν χρειάζεσαι υφάσματα και φερμουάρ για να φτιάξεις κασετίνα. Η Tina από το Sweet Floweret μας δείχνει πως να φτιάξουμε μια απλή κασετίνα μόνο με κορδέλες.
 

Κασετίνα με φερμουάρ

Εκτύπωση Write e-mail 07.09.08

DSC02904Ο Σεπτέμβριος είναι κατ'εξοχήν μήνας οργάνωσης είτε σε επηρεάζει η σχολική χρονιά είτε όχι. Η κασετίνα που σου δείχνουμε πως να φτιάξεις μπορεί να φιλοξενήσει μολύβια και μαρκαδόρους ή ότι άλλο χρειάζεσαι εσύ.
Λέξεις Κλειδιά

Τσαντάκι/ Κασετίνα για όλες τις χρήσεις

Εκτύπωση Write e-mail 22.05.08

tsantakiΠριν από μερικούς μήνες είχε τα γενέθλιά της η μητέρα του φίλου μου και έτσι αποφάσισα να της φτιάξω κάτι με τα χεράκια μου...Η κυρία Χριστίνα ταξιδεύει πολύ συχνά σε ολόκληρο τον κόσμο, γι' αυτό σκέφτηκα οτι ένα μικρό τσαντάκι για να παίρνει μαζί της τα βαφτικά και τα καλλυντικά της θα ήταν ό,τι έπρεπε...