Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΒΡΕΦΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ


Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21/12/11 το απόγευμα η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του προνήπιου του Δημοτικού Βρεφοκομείου Πατρών στο πνευματικό κέντρο του Ι. Ναού Παντοκράτορος Πατρών.
Παραβρεθήκαν ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας π. Ιωάννης Σταυρόπουλος, η αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κα Αθηνά Πατρώνη, τα μέλη του συμβουλίου κα Ελένη Σουτέρα, κα Αρίστη Ιγγλέση καθώς και η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Κατερίνα Θεοχάρη.
Η αίθουσα γέμισε από γονείς και παιδιά.
Στην αρχή η κα Αθηνά Πατρώνη επαίνεσε τα παιδιά και το εκπαιδευτικό προσωπικό για την επιμέλεια της γιορτής! Ευχαρίστησε τον εκπρόσωπο του Σεβασμιώτατου, τους γονείς που συμμετείχαν και όλους τους παρεβρισκόμενους και τους ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα και καλές Γιορτές.
Έπειτα τα παιδιά παρουσίασαν τραγούδια, χορούς και το θεατρικό «Το κάλεσμα του Μιχάλη». Ήταν όλα υπέροχα. Την επιμέλεια της Χριστουγεννιάτικής γιορτής την είχαν οι Νηπιαγωγοί κα Κωνσταντινοπούλου Ουρανία, κα Σεβαστιάδη Ιωάννα και κα Τζόλα Γεωργία.
Τη γιορτή επισφράγισε ο π. Ιωάννης εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης, όπου έδωσε ευχές από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας στα παιδιά μας και στους γονείς!
Θερμά συγχαρητήρια προς τα παιδιά και τις δασκάλες τους. Ευχήθηκε να γιορτάσουμε αληθινά Χριστούγεννα, κοντά στον Χριστό και στην εκκλησία του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει τις ευχαριστίες του προς το Διοικητικό Συμβούλιο του Ι. Ν. Παντοκράτορος και ιδιαίτερα στον π. Γερβάσιο Χριστοδουλόπουλο προϊστάμενο του Ι. Ν. που παραχώρησε το πνευματικό κέντρο!
Επίσης ευχαριστεί τον μάγειρα, κο Παρασκευά Δρέ που εθελοντικά μαζί με τα παιδιά του προνήπιου έφτιαξε ωραίες λιχουδιές για να τις προσφέρουν στους γονείς.