Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015



Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Δημοτικό Βρεφοκομείο22/12/2015  [13:42]

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Δημοτικό Βρεφοκομείο

Με μια ζεστή Χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργανώθηκε χθες στο Δημοτικό Βρεφοκομείο της Πάτρας και στην οποία παρών ήταν ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, ο οποίος είναι και πρόεδρος του Βρεφοκομείου έκλεισε ο κύκλος των γιορτινών εκδηλώσεων του Ιδρύματος.
Ο Κ. Πελετίδης αντάλλαξε ευχές με τα μικρά παιδιά, τους γονείς, τους εργαζόμενους στο Βρεφοκομείο και με τα μέλη της Διοίκησής του.
Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η λειτουργία του Δημοτικού Βρεφοκομείου κινδύνευσε και ότι το Ίδρυμα θα οδηγούνταν σε κλείσιμο εξαιτίας της αντιλαϊκής κυβερνητικής πολιτικής που το άφησε με πέντε μόνο εργαζόμενους.
Η λειτουργία του Βρεφοκομείου, είπε ο Κ. Πελετίδης, δεν θα μπορούσε να συνεχιστεί χωρίς τους παιδαγωγούς της πεντάμηνης κοινωφελούς εργασίας, χωρίς την αυτοθυσία των πέντε μόνιμων εργαζόμενων σε αυτό, χωρίς τις προσπάθειες των μελών του Δ.Σ. και ιδιαιτέρως της αντιπροέδρου του Δ.Σ. κυρίας Ελένης Γκανά που για δεκαετίες υπηρέτησε στη θέση της διευθυντού των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών και σήμερα συνεχίζει να προσφέρει στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Πάτρας τις πολύτιμες υπηρεσίες της.
Ο Δήμαρχος τόνισε ότι χάρη στην άοκνη προσπάθεια εργαζομένων και διοίκησης μια ευαίσθητη δομή που αφορά τα μικρά παιδιά, όχι μόνο διασώθηκε αλλά και κατόρθωσε να επεκταθεί με τη δημιουργία παραρτήματος.
Η γιορτή περατώθηκε με το μοίρασμα δώρων στα παιδιά.

ΠΗΓΗ . http://www.pelop.gr/?page=article&DocI