Τρίτη, 21 Απριλίου 2015                    ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Ο.Μ.Ε.Ρ.                                                                        ΣΤΟ ΒΡΕΦΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ


Μια ευχάριστη επίσκεψη εργασίας της Πολωνικής Επιτροπής της ΟΜΕΡ, Παγκόσμια Οργάνωση Προσχολικής Αγωγής, από 30 νηπιαγωγούς από την Πολωνία είχε σήμερα το Δημοτικό Βρεφοκομείο Πατρών. Νηπιαγωγοί μαζί με τους καθηγητές του Πανεπιστημίου τους έφτασαν στην πόλη μας. Το Πανεπιστήμιο Πατρών στα πλαίσια συνεργασίας του με το Δημοτικό Βρεφοκομείο επέλεξε τον ιστορικό χώρο του για ξενάγηση και επικοινωνία με τις νηπιαγωγούς. Επικεφαλής της ομάδας ήταν ο Λέκτορας του Πανεπιστημίου Πατρών κ.Νεκτάριος Στελλάκης.
Προς τιμή τους παρευρέθηκε στο χώρο του Βρεφοκομείου, ο Πρόεδρος και Δήμαρχος Πατρέων κ. Κώστας Πελετίδης.
Κατενθουσιασμένος, τους καλωσόρισε στην Πάτρα και στο Δημοτικό Βρεφοκομείο. Η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου της Πολωνίας τον ευχαρίστησε για τη φιλοξενία και του χάρισε ένα δώρο, αλλά και αρκετά υλικά εικαστικών δραστηριοτήτων για τα παιδιά.
Το τμήμα του προνηπίου με τις υπεύθυνες παιδαγωγούς τραγούδησαν τραγούδια και οι νηπιαγωγοί από την Πολωνία ανταπέδωσαν με ένα τραγούδι από τη χώρα τους. Τέλος, η προϊσταμένη και οι νηπιαγωγοί χάρισαν ένα καλάθι με πασχαλινά κουλουράκια και χειροποίητες κατασκευές προς ένδειξη φιλίας και αγάπης προς τις συναδέλφισσες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου