Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

 
          ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ      ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΒΡΕΦΟΚΟΜΕΙΟΥ
              ΠΑΤΡΩΝ
                   2014


















      Την Δευτέρα 16-06-2014 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η καθιερωμένη καλοκαιρινή γιορτή . Η γιορτή ξεκίνησε με χαιρετισμό του κ. Δημάρχου Πατρέων . Έδωσε ευχές και συγχαρητήρια στην Διευθύντρια και σ όλο το παιδαγωγικό και βοηθητικό προσωπικό που καταβάλλει τεράστιες προσπάθειες για να λειτουργεί το Δημοτικό Βρεφοκομείο άρτια και ως πρότυπος βρεφονηπιακός σταθμός. Τόνισε τα μεγάλα έργα που έχουν πραγματοποιηθεί φέτος όπως την Δανειστική Βιβλιοθήκη που σχεδίασαν οι Αρχιτέκτονες του Πανεπιστ. Πατρών σε συνεργασία και με το ΤΕΕΑΠΗ . Τον Εκθεσιακό χώρο με εκθέματα εποχής που έγινε με πρωτοβουλία του Αντιπροέδρου κ. Γρηγόρη Μαρκέτου καθώς και την αλλαγή παραθύρων ,τα προστατευτικά κάγκελα ,την αγορά παιχνιδιών , το βάψιμο των τάξεων, την δημιουργία Γραφείου υποδοχής .
          Έπειτα η Διεθ/ντρια καλοσώρισε και ευχαρίστησε όλους που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση τους . Πρέπει να γνωρίζετε οτι στο Δ.Β.Π. προσπαθούμε να προσφέρουμε στα παιδιά μας και παιδιά σας οτι προτείνει το σύχρονο παιδαγωγικό πρόγραμμα. Προσπαθούμε να έχουμε τακτική ενημέρωση τόσο απο το Παιδαγωγικό τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών οσο και απο την σχολική σύμβουλο του κλάδου μας. Συναισθανόμαστε οτι έχουμε στα χέρια μας οτι πολυτιμότερο έχει η οικογένεια σας και γενικότερα η πατρίδα μας .Αυτά είναι τα παιδιά σας, τα οποία απέδωσαν με τον καλύτερο τρόπο το ρόλο τους. Συγχαρητήρια όμως και στο εκπαιδευτικό προσωπικό μας για το έργο τους. Τα παιδιά του προνηπίου παρουσίασαν μια παράσταση περνώντας το οικολογικό μήνυμα «Προστατεύουμε τα Δάση» με υπεύθυνες νηπιαγωγούς την κα. Σεβαστιάδη Ιωάννα και την κα. Σπηλιωτοπούλου Βαρβάρα. Τα παιδιά του μετα-βρεφικού τμήματος παρουσίασαν μια παραστάση με θέμα «Γινόμαστε φίλοι με τις εποχές» με υπέυθυνες δασκάλες την κα. Τζόλα Γεωργία και την κα. Δρακάτου Ελένη. Τέλος τα παιδιά του προ-προνηπίου παρουσίασαν ένα θεατρικό με θέμα «οι φυλές της γης»,με υπεύθυνες δασκάλες την κα. Μπάδα Σοφία και την κα. Ασημακοπούλου Κωνσταντίνα.
        Στην γιορτή μας παρευρεθήκαν ο Δήμαρχος Πατρέων ο κ Ιωάννης Δημαράς ,ο Αντιδήμαρχος κ Ανδρέας Φίλιας , η Δημοτική σύμβουλος κ Βιβιάν Σαμούρη ,τα μέλη του Δ.Σ κ Ιωάννα Κεσουδίδου , κ Έλενα Αναστασοπούλου , ,κ Παναγιώτα Δροσοπούλου , κ Ελένη Σουτέρα .
       Τέλος ευχαρίστησαν το Ζαχαροπλαστείο [ ΕΝΤΕΛΒΑΙΣ] που χάρισε δωρεάν το παγωτό για να δροσιστούν μικροί και μεγάλοι ......