Κυριακή 31 Μαρτίου 2013


Παγκόσμια Ημέρα του Παιδικού βιβλίου στην Βιβλιοπολιτεία

(δημιουργήθηκε στις 31/3/2013) - (τελευταία ενημέρωση στις 31/03/2013 3:26 μμ) - Τοπικά
(Κατηγορία: Πολιτισμός)
Παγκόσμια Ημέρα του Παιδικού βιβλίου στην ΒιβλιοπολιτείαΣτο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας του Παιδικού βιβλίου η Βιβλιοπολιτεία σε συνεργασία με το τμήμα προσχολικής αγωγής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ Πάτρας  προσκαλεί τους μικρούς της φίλους σε εκδήλωση με αφορμή το καινούργιο βιβλίο της Άννας Δενδρινού: "Και ήταν λέει ένα όνειρο" .

"Και ήταν λέει, ένα παιδί που άκουγε τους ήχους και τις φωνές μόνο με την καρδιά του και μιλούσε μόνο με τη γλώσσα των χεριών. αυτό αγαπούσε πολύ την μουσική και κάθε βράδυ, πριν κοιμηθεί, κρατούσε στα χέρια του μια παρτιτούρα και ονειρευόταν πως κάποια στιγμή μαζί της θα ταξίδευε και θα γνώριζε τον κόσμο της μουσικής.
Ήταν, λέει, και ένα όνειρο, που πέρασε αθόρυβα στην κάμαρά του και ωπ!! Έσταξε τη γλύκα του στα μισογλαρωμένα βλέφαρα του παιδιού. Και ήταν λέει, και ένα…"


Οι ήρωες της ιστορίας σας περιμένουν την Τρίτη 2 Απριλίου στις 7:00 το απόγευμα, να τους γνωρίσετε και να ταξιδέψετε μαζί τους στο χώρο της Βιβλιοπολιτείας, (Παντανάσσης 36, τηλ.: 2610 220085). Επίσης οι φίλοι μας θα φτιάξουν μικρές κατασκευές με θέμα το βιβλίο και 5 μικροί αναγνώστες θα κερδίσουν το βιβλίο της Άννας Δενδρινού.
Είσοδος Ελεύθερη